FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Commissies  Aantal vragen: 1
 Financieel  Aantal vragen: 2
 Hockey  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 4

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Lidmaatschap
Hoe kan ik me uitschrijven? 
Uitschrijven kan via onze website met je lidnummer en wachtwoord. Mocht je deze niet meer weten, dan kan je mailen naar [email protected]. Kosteloos uitschrijven kan tot 1 juli, daarna zijn er boetes aan verbonden. Voor nieuwe leden geldt dat ze zich vrijblijvend kunnen uitschrijven tot 1 oktober van dat seizoen of binnen twee weken na inschrijving. 
Ik heb nog geen hockeyervaring, kan ik wel lid worden van G.C.H.C.? 
Ja, dit kan! G.C.H.C. biedt ook onervaren hockeyers de mogelijkheid kennis te maken met hockey en G.C.H.C. Als nieuwe hockeyer kan je starten als trainingslid waarbij je binnen een beginnersgroep begeleid wordt door een professionele trainer en selectiespelers. Als beginner kan je na een jaar deelnemen aan de loting voor een plek in een team.  
Ik wil graag lid worden bij G.C.H.C., hoe kan ik me inschrijven? 
Inschrijven kan via onze website, door een groot aanbod competitieleden is G.C.H.C. genoodzaakt om plaatsen voor competitie leden te verdelen middels een loting. De zomerloting vindt plaats op 1,2 en 3 september en de winterloting vindt plaats op 1,2 en 3 maart. Trainingslid worden kan het gehele seizoen door, mits het maximale aantal trainingsleden nog niet bereikt is.  
Wanneer mag ik lid van G.C.H.C. worden? 
Als studentenvereniging mag je bij G.C.H.C. alleen lid worden als je een ACLOkaart kan aanschaffen. Elke RUG en Hanze student kan een ACLOkaart aanschaffen. Ook is het tot drie jaar na je afstuderen aan één van deze onderwijsinstellingen mogelijk een ACLOkaart aan te schaffen. Studeer je niet (meer) aan de RUG of Hanze? Kijk dan hier of je recht hebt op dispensatie.