Organisatie

Bestuur
G.C.H.C. wordt volledig gerund door studenten. Het bestuur bestaat uit 6 leden van G.C.H.C. die zich een heel jaar inzetten voor de club. Het bestuur is elke maandag, dinsdag en donderdag aanwezig vanaf 11:00 uur. Uitzondering is echter mogelijk. Wil je langskomen? Maak dan een afspraak door te mailen naar [email protected]

Commissies binnen G.C.H.C.
G.C.H.C. kent ruim 200 actieve leden, waarvan er ongeveer 150 mensen lid zijn van een van de 27 commissies. Dankzij deze commissies kan G.C.H.C. de leukste en grootste studentenhockeyvereniging blijven. Door het deelnemen aan een van de commissies leer je snel de hele vereniging kennen. Daarnaast ben je deel van de organisatie van één van onze vele fantastische evenementen

De commissies vergaderen gewoonlijk op maandagavond, waarna er een borrel is bij onze hoofdsponsor ’T Gat van Groningen. Daarnaast wordt er eens in de zoveel tijd een commissie avond op G.C.H.C. georganiseerd, is er tweemaal per jaar een actieve ledendag en eenmaal per jaar een actieve ledenborrel. 
Lijkt het je leuk om een commissie bij G.C.H.C. te gaan doen of wil je meer informatie over een bepaalde commissie? Vul dan het commissie-interesseformulier in of stuur dan een mailtje naar [email protected].

Almanak

De Almanakcommissie verzorgt elk jaar een prachtig boekwerk met daarin alle ins en outs van G.C.H.C. Het Bestuur, de commissies, teams en alle herinneringen van het afgelopen jaar komen voorbij. Voor het maken van de Almanak heb je creativiteit, een laag stresslevel en veel geduld nodig. Je leert alles over G.C.H.C., dingen zoals commissies, evenementen en je hebt contact met alle teams. Lijkt het jou leuk om een boek te maken die bij alle G.C.H.C.'ers op de boekenplank komt te staan?

[email protected]

 

CreaCie

De CreaCie is één van de kleinste commissies, maar zeker de meest creatieve van G.C.H.C. Deze commissie ontwerpt van alles voor andere commissies van G.C.H.C., variërend van een poster of een logo tot een placemat of een boxer. De leden van deze commissie zitten altijd klaar met Photoshop en InDesign om iedereen van strakke ontwerpen te voorzien. Schroom dan ook niet hen te mailen wanneer je eigen creatieve brein het af laat weten!

[email protected]

 

CricketCie

De CricketCie is een commissie waar je een van de mooiste dagen op G.C.H.C. mee mag organiseren. Traditiegetrouw speelt G.C.H.C. jaarlijks een heerlijk potje cricket met port, kaas en nog veel meer lekkernijen. Met deze commissie van twee man kun je de 2e letter van G.C.H.C. eer aan doen! Als commissie moet je inschrijvingen binnenhalen en ervoor zorgen dat de dagactiviteiten goed verlopen. Als laatste zorg je nog voor heerlijk avondeten, zodat iedereen zonder liquid dinner door kan gaan. En dus de Cricket Dag tot in de late uurtjes kan duren. 

 

Eerstejaars commissie

Elk jaar worden alle nieuwe leden warm verwelkomd op G.C.H.C. op het

eerstejaarsleden toernooi. Op deze dag leren de eerstejaars elkaar beter kennen en

maken ze kennis met alle tradities, actieve leden en spelletjes van de club. Tijdens het hockeytoernooi vloeit het bier rijkelijk en de dag wordt afgesloten met een BBQ en een borrel die voortduurt tot in de vroege uurtjes. De perfecte dag om jouw G.C.H.C. carrière mee te starten! Lijkt het jou wat om dit toernooi te organiseren en de kersverse G.C.H.C.'ers goed te ontvangen? 

[email protected]


Fixcie

Deze groep mannen en vrouwen met een belachelijke drang om te schroeven, bierkoelingen te verlichten en kabels weg te werken: je kunt stellen dat groep geknipt is voor de job. Zij zijn degenen die het geregeld krijgen. Te herkennen aan hun groen/oranje hand tailored overalls. Fixcie: "Niet ons probleem!”

 

GalaCommissie

Het gala van G.C.H.C vindt plaats in November of December en is niet zomaar een jaarlijks evenement. Het geeft jou en je team nog een laatste kans om alles uit de kast te trekken voordat we weer de winterstop ingaan. Zij regelen daarvoor een locatie, de inschrijvingen, een fotograaf, artiesten en ondertussen houdt de penningmeester in de gaten of het allemaal gerealiseerd kan worden. De acquisitie organiseert naast de nodige sponsoren ook altijd een restaurant waar je met je team voor het gala heerlijk kan dineren. Wie wil zo’n epische avond, tevens de meest chique G.C.H.C. activiteit nou niet organiseren? De perfecte mogelijk om alle mannen in rok en alle vrouwen in prachtige jurken te aanschouwen! De avond die je niet kunt, en wilt missen. Organiseer jij hem dit jaar? 

[email protected]

 

HORECA

De HORECA is dé tapcommissie van G.C.H.C. en met 25 leden de grootste commissie van de club. Zonder deze commissie geen bier! Een goudgele rakker na de training of wedstrijd is nou eenmaal best gezellig. Van deze commissie ben je minimaal 1,5 jaar lid, iedere zondag heb je een shift waar je met meerdere van je commissiegenoten achter de bar staat te flaneren. Ook op dinsdag en donderdag staat er iemand achter de bar en tijdens alle evenementen wordt het bier door deze groep geschonken. Zou dit niet iets voor jou zijn? 

[email protected]

 

JIG

De Juridische Instantie der G.C.H.C. (JIG) is een minder bekende commissie onder de leden van G.C.H.C., maar het is zeker geen onbelangrijke! Enerzijds adviseert de JIG G.C.H.C. bij juridische zaken en geschillen van het bestuur en alle commissies van G.C.H.C. Anderzijds helpt de JIG met het opstellen en controleren van contracten die worden aangegaan door G.C.H.C. Als laatste kan ieder lid wanneer hij/zij het niet eens is met de opgelegde sanctie, de hulp van de JIG inschakelen. Voor alle rechtenstudenten is het dé commissie om juridische praktijkervaring op te doen over zeer uiteenlopende onderwerpen, terwijl je tegelijkertijd de hockeyclub weer vooruit helpt!

[email protected]

 

kascie

De kascie is de commissie die bij G.C.H.C. op de kleintjes let. Ze controleren de financiële gezondheid van G.C.H.C. De kascie heeft afgelopen jaren om de twee maanden kascontroles uitgevoerd. Indien nodig wordt er advies gegeven aan de penningmeesters van het bestuur over de boekhouding en de financiële stukken. Daarnaast houden ze de penningmeesters van de commissie met een eigen begroting in de gaten zoals de Martini commissie, Galacommissie, Almanakcommissie en de Mixdagcommissie. De commissie bestaat uit oud-penningmeesters en leden die onafhankelijk zijn van het bestuur. Zo wordt de onafhankelijkheid van de kascie gewaarborgd.

k[email protected]

 

Lustrum

In 2024/2025 bestaat G.C.H.C. 95 jaar en dat moet gevierd worden!

Zo is de Lustrumcommissie verantwoordelijk voor het organiseren van het 19e Lustrum der G.C.H.C. Aangezien dit fantastische evenement eens in de vijf jaar voorkomt en dit het grootste evenement van G.C.H.C. is, is het natuurlijk fantastisch om dit allemaal te mogen bedenken, organiseren en uit te voeren! Deze commissie wordt een jaar voor het lustrumjaar gevormd, je kunt dus begin seizoen 2023-2024 voor deze commissie solliciteren.

[email protected]


Lustrum Sub

De Lustrum commissie kan het Lustrum niet alleen organiseren. Hiervoor is Lustrum Sub in het leven geroepen. De commissie is naast de algemene taken van evenementen, aankleding en ondersteuning, verantwoordelijk voor twee van de vier dagen van het Lustrum.

 

Martini

Ieder jaar wordt het legendarische Martini toernooi georganiseerd door een enthousiaste commissie. Het toernooi wordt volgend seizoen al voor de 54e keer georganiseerd!! Hier komt erg veel organisatie bij kijken, van acquisitie tot aan het werven van teams en het regelen van de artiesten en al het materiaal. Dit alles wordt gedaan voor 450 deelnemers. Ook Martini SUB en alle andere Martini crew helpen bij de uitvoering van het toernooi. Een heel weekend lang LiBo, wie wil dat nou niet?! Martini regelt het! Het Martini toernooi vindt plaats net aan het einde van het toernooi, na je laatste tentamenweek. Een beter begin van je zomer is er niet. Trek je meest toffe buispak aan, trek een bak, en je Martini weekend kan niet meer stuk!

[email protected]

 

Martini Sub

De Martini Sub commissie ondersteunt de Martini commissie op verschillende vlakken. Ze regelen dat alle G.C.H.C.ers en externen onbezorgd kunnen genieten van het mooiste weekend van het jaar. Zin in een ontbijtje? Ze regelen het! Mooie aankleding, heerlijke chillplekken, leuke gadgets, fijne activiteiten op het terrein allemaal helemaal hun ding. Ook tijdens het driedaagse evenement zijn zij heerlijk aan het cheffen! Het is de gezelligste eerste commissie die je kunt doen bij G.C.H.C.

 

MateriaalCie

De Materiaalcie is de commissie die alle teams voorziet van trainings- en keepersmaterialen. Aan het begin van het seizoen delen zij samen met het Bestuur de keepersmaterialen uit en wordt de borg geïnd. Door het seizoen heen beheren ze het reservemateriaal, en mag het materiaalbudget van de club gebruikt worden om nieuwe spullen aan te schaffen voor alle teams. Aan het eind van het seizoen wordt al het materiaal gecontroleerd en krijg je je borg weer terug. Heb jij nieuwe spullen nodig? Mail dan de Vicevoorzitter of vul het aanvraagformulier in!

 

Mixdag
Met de Mixdag commissie organiseren wij jaarlijks een voetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze dag wordt er daarnaast ook een lunch en BBQ georganiseerd. Een ontzettend leuke dag waarbij we deze mensen een dag in het zonnetje zetten. Tijdens de commissie ben je bezig met sponsoren binnenhalen, ben je in contact met instellingen van verstandelijk beperkten en probeer je zoveel mogelijk vrijwillige G.C.H.C.’ers te werven, wat eigenlijk nooit een probleem is! Al met al een super leuke dag & een super leuke commissie om te doen! Je bent namelijk niet alleen bezig met G.C.H.C. maar je bent ook bezig met een evenement te organiseren voor externe partijen, waarvoor jij de dag van hun jaar organiseert. "Win win dus!”

[email protected]

 

Promo

De Promo organiseert de leukste LiBo’s (= Live Borrel) en dat niet alleen! Naast het verkopen van G.C.H.C.-gadgets, organiseren ze Familiedag, maken ze foto’s tijdens alle evenementen en laten ze tijdens de KEI-week aan de nieuwe studenten zien dat G.C.H.C. de allerleukste studentenhockeyvereniging van Nederland is! 

[email protected]

 

Redactie

De Redactie is een leuke commissie om meer te weten komen van G.C.H.C. Maar dan niet hoe G.C.H.C. werkt maar op een manier wat alle leden uitvoeren. Elke maandagavond komt de Redactie weer bij elkaar om alle roddels, foto's en nieuwe weetjes te verzamelen. Als je creatief bent in schrijven, photoshop of andere dingen is de Redactie de perfecte commissie voor jou. Er is genoeg ruimte om je eigen ei kwijt te kunnen.

[email protected]

Redactofoon: 06 12659829

 

Spoco

De Sponsorcommissie beheert de externe financiële kant van G.C.H.C., zoeken actief naar de beste partners voor langere termijn en organiseren verschillende projecten en evenementen om de club op de kaart te zetten.

[email protected]

 

Technische commissie

De Technische Commissie (TC) houdt zich, samen met de vice-voorzitter, voornamelijk bezig met de kwaliteit van hockey op G.C.H.C. Zo proberen ze de kwaliteit hoog te houden door het organiseren van de selectieweken, de juiste begeleiding te vinden voor onze selectieteams en alle trainers en coaches van de breedteteams te ondersteunen.

[email protected]

 

Trainingsledencommissie

Wil jij elke maandag achter de bar staan pils tappen? Heb jij het in je om tientallen

hockeyers onder je hoede te nemen en de trainingen op maandag in goede banen te

laten verlopen? Wordt dan de nieuwe trainingsledencommissie!!! Zij zorgen ervoor dat de trainingsleden een fantastisch jaar hebben, waarbij jij elke maandag de nodige pilsjes wegtapt! Je bent verantwoordelijk voor de trainingen, het organiseren van toernooitjes en natuurlijk de feesten.

 

VakanCie

Een keer in het jaar wordt er een externe reis voor G.C.H.C georganiseerd. De commissie zorgt ervoor dat alles rondom de vakantie geregeld is, zodat iedereen optimaal kan genieten van hun 4-daagse reis. Verblijf, vervoer, activiteiten, pils; noem het maar op. Deze groep doet er alles aan om ervoor te zorgen dat G.C.H.C. ook buiten Nederland zijn naam als gezelligste hockeyvereniging kan waarmaken. Zo maakte deze commissie de G.C.H.C. leden al bekend met Bratislava, Krakau en Praag!

 

Webcie

De Webcie zorgt en verzorgd de G.C.H.C website en de G.C.H.C. app. Niet geheel onbelangrijk! De commissie bestaat uit twee leden met een hart voor de club die het leuk vinden om de website up to date te houden. Samen zorgen zij ervoor dat jij de juiste informatie weet te vinden op de site! 

 

ZaalCie

De ZaalCie is de commissie die het hele zaalseizoen organiseert. De commissie is verantwoordelijk voor de indeling van de zaalteams, leidt de wedstrijden in de zaal op de ACLO en staat bovenal klaar voor alle zaalhockeyers van G.C.H.C. Daarnaast zorgt de ZaalCie er vooral voor dat tijdens de koude wintermaanden, wanneer de velden bevroren zijn, de G.C.H.C.-sfeer niet verloren gaat. Er wordt onder andere een toernooi ter afsluiting van het zaalseizoen op touw gezet en in februari staat de welbekende Winter/ZaalLiBo op het programma, die geheel wordt verzorgt door de ZaalCie.