Lidmaatschap

G.C.H.C. is met meer dan 1000 leden de grootste en gezelligste studentenhockeyclub van Nederland. Inschrijven voor een competitieteam kan voor 1 september of 1 maart. Inschrijven kan via het inschrijfformulier hier op de site. De deadline voor de inschrijvingen van de selecties ligt half augustus en eind januari. Geïnteresseerd in selectiehockey? Stuur dan een e-mail naar [email protected]! Voor aanmeldingen voor de trainingsleden is er geen deadline en kan je op elk moment in het jaar instromen. 

Helaas melden zich doorgaans meer nieuwe leden aan dan G.C.H.C. in een team kan waarborgen. Daarom vindt er op 1 september en 1 maart een loting plaats voor de plekken in de breedteteams. G.C.H.C. werkt met een fysieke bevestiging, dit betekent dat je je inschrijft via het inschrijfformulier en in de KEI-week je inschrijving fysiek komt bevestigen. Meer informatie over de fysieke bevestiging is te vinden op onze sociale media. De uitslag van deze loting ontvang je uiterlijk de vierde van diezelfde maand. Mocht je een plek in een selectieteam bemachtigen, dan is loten natuurlijk niet nodig. In maart vindt een tweede loting plaats. Hierover wordt ten zijner tijd meer bekend.

Lid worden bij G.C.H.C
De competitieleden van G.C.H.C. zijn verdeeld over 17 damesteams en 13 herenteams. Daarnaast heeft G.C.H.C. ook nog meer dan 400 trainingsleden. De selectieleden trainen twee keer in de week en de leden uit de breedteteams en trainingsleden één keer. Op zondag spelen alle competitieleden een wedstrijd. De trainingen van de competitieleden vinden plaats op dinsdag en donderdag. De trainingsleden trainen op de maandagavond.
Naast hockey brengt G.C.H.C. ook veel gezelligheid met zich mee: blijven hangen na de training of wedstrijd is geen uitzondering en 7 keer per jaar wordt er een LiBo georganiseerd! 

Momenteel beschikken wij over 2 kunstgrasvelden, een semi-waterveld en een waterveld. Verder heeft G.C.H.C. een eigen clubhuis dat beheerd wordt door studenten: de Vergrooottte Bierhut.

Actief worden
G.C.H.C. biedt de mogelijkheid actief te worden binnen één van haar 25 commissies. Klik hier voor meer informatie over deze commissies.

Contributie
De jaarlijkse contributie bedraagt €130,- voor competitieleden en €55,- voor trainingsleden. Daarnaast is elk lid van G.C.H.C. verplicht een ACLOkaart aan te schaffen. Deze kost €59,95 voor RUG- en Hanzestudenten en kan je aanschaffen door in te loggen op de site van de ACLO. Geen student (meer) bij de RUG of Hanze? Klik hier.

Tenue
Groen shirt, wit broekje/rokje, oranje sokken