Selectiehockey

In totaal heeft G.C.H.C. 30 teams, waarvan drie heren en drie dames selectieteams zijn. Heren 1 bevindt zich momenteel in de Overgangsklasse en Dames 1 in de Eerste klasse. Daarnaast spelen Heren 2, Heren 3 (gieren), Dames 2 en Dames 3 allemaal in de Reserve Hoofdklasse.  De tweede dames- en herenteams hebben als kampioen al meerdere keren het NK reserve hockey mogen meemaken.

Verdiensten voor selectiespeler
Als speler van het eerste elftal train je twee keer per week onder professionele begeleiding op het waterveld. Daarnaast krijgen de spelers één keer per week een conditie/looptraining onder begeleiding van een sportfysiotherapeut. Deze sluit aan bij één van de twee gewone trainingen. Ook de tweede en derde teams krijgen twee keer per week training onder professionele begeleiding. Daarnaast wordt er naar gestreefd om alle selectieteams op A-tijden te laten trainen.

Selectie procedure
De selecties bestaat uit drie trainingsdagen en vindt altijd in de eerste week na de KEI-week plaats. Dit jaar vinden de selecties plaats op de maandag, woensdag, vrijdag en zondag.
Houd er ook rekening mee dat er oefenwedstrijden gepland zullen worden in de weekenden na de selecties! Mocht je lid willen worden bij Albertus Magnus, dan is dit geen probleem. Albertus Magnus houdt rekening met onze selecties.
Daarnaast kent G.C.H.C. ook winterselecties waardoor het mogelijk is halverwege het jaar selectie te doen. Deze selecties zullen in de voorbereiding, vanaf begin februari, van de tweede seizoenshelft plaatsvinden.

G.C.H.C. is een erg gezellige club waar je na de training of wedstrijd gezellig een drankje kan doen met je team. Zo zijn er ook vaak feestjes op de zondagen en kan je binnen de club actief worden bij zeer uiteenlopende commissies. 

Lijkt je het leuk tophockey met gezelligheid te combineren? Mail dan naar [email protected] en kom selectie doen!