header7.jpg header2.jpg header6.jpg
 
Recente nieuwsberichten
Agenda
Geen agenda punten deze maand Hele agenda

G.C.H.C. is met meer dan 700 leden de grootste en gezelligste studenten hockeyclub. Momenteel zijn de inschrijvingen voor seizoen '18-'19 geopend! Inschrijven kan via het inschrijfformulier hier op de site. De deadline voor de inschrijvingen van de selecties ligt half augustus en de deadline voor reguliere inschrijvingen ligt op 31 augustus.

De meer dan 550 competitieleden zijn verdeeld over 17 damesteams en 13 herenteams. Tevens heeft G.C.H.C. ook nog meer dan 150 trainingsleden.

G.C.H.C. kent 6 selectieteams; Heren 1 t/m 3 en Dames 1 t/m 3. Heren 1 speelt in de 1e klasse en Heren 2 en Heren 3 in de reserve hoofdklasse. Dames 1 speelt in de eerste klasse, en Dames 2 en Dames 3 spelen beide in de reserve hoofdklasse. De grote hoeveelheid selectieteams zorgen voor een ideale combinatie van op niveau hockeyen naast de gezelligheid die het studentenleven met zich mee brengt. De overige heren- en damesteams spelen op allerlei niveaus. Zo is er voor iedereen een team waar je tot je recht komt.

Momenteel hebben we de beschikking over 2 kunstgrasvelden, een semi-waterveld en een waterveld. Verder heeft G.C.H.C. een eigen clubhuis dat beheerd wordt door studenten: de Vergrooottte Bierhut.

Naast de officiele KNHB-competitie bestaat sinds enige jaren binnen G.C.H.C. de John Frederikstadt Bokaal, een competitie waarin wordt bijgehouden welk team de meeste doelpunten scoort. Deze competitie zorgt voor een leuke strijd tussen de teams van G.C.H.C.


Sfeerimpressie interland 2016