Trainingsleden

Naast competitielid kan je op G.C.H.C. ook trainingslid worden. De trainingsleden krijgen elke maandag training van spelers van de selectieteams onder begeleiding van een professionele trainer. Om het speelniveau gelijk te houden zijn de trainingsleden in twee groepen opgedeeld; de beginners en de gevorderden. Mocht het aantal trainingsleden te groot zijn, dan worden er meer groepen gemaakt. Ook dit gaat op basis van niveau. De trainingen voor de trainingsleden vinden plaats op maandag van 18:30 uur tot 20:00 uur en van 20:00 uur tot 21:30 uur. op het water- en semiveld. Voor vragen over de trainingsleden kan je mailen naar [email protected].

Als trainingslid word je dus niet gekoppeld aan een team. Anders dan de competitieteams, die op dinsdag- en donderdagavond trainen, train je op maandagavond. Ook speel je op zondag geen wedstrijd. Wel word je van harte aangemoedigd om elke zondag naar G.C.H.C. te komen om de wedstrijden te kijken en de sfeer te proeven. Daarnaast ben je ook als trainingslid van harte welkom actief te worden binnen G.C.H.C. Interesse in een commissie? Mail naar [email protected].

Trainingsledencommissie
Aan het hoofd van de trainingsleden staat een toegewijde commissie die elke maandag zorgt dat het clubhuis en de bar geopend zijn. Ook organiseren zij alle activiteiten voor de trainingsleden. Geïnteresseerd in deze of een andere commissie? Mail naar [email protected]!

Contributie
De jaarlijkse contributie voor trainingsleden bedraagt €55,-. Het is niet mogelijk een halfjaarlijkse contributie te betalen. Daarnaast is het verplicht een ACLOkaart aan te schaffen. Deze kost €59,95 per jaar. 

Wil je op de hoogte blijven over alles omtrent de trainingsleden? Like dan de Facebookpagina!