Corona update 3

15-10 Nieuws Geachte leden der G.C.H.C.,

Zoals velen van jullie ongetwijfeld hebben vernomen, zijn de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus aangescherpt. Via dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen wat dit voor effect heeft op de vereniging en ons allen. 

Dinsdagavond heeft het kabinet de verscherpte maatregelen aangekondigd waarin onder andere besloten is dat er niet meer in groepsverband gesport mag worden. Naar aanleiding van deze maatregel hebben wij besloten dat G.C.H.C. gesloten is. In de week tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. 
N.B. Op dit moment zijn wij aan het kijken naar de mogelijkheden om met 4 personen te trainen aangezien dit volgens de KNHB is toegestaan. Zodra hierover meer duidelijkheid is vanuit het Sportcentrum en hoe wij dit gestructureerd kunnen laten verlopen, zal dit gecommuniceerd worden. 

Evenementen
Om de betrokkenheid tot G.C.H.C. te waarborgen en de G.C.H.C.-sfeer te blijven proeven in deze gedeeltelijke lockdown, organiseert G.C.H.C. online evenementen ter vervanging van de geplande fysieke evenementen. Via dit Google Formulier (https://forms.gle/ mEtH8khFaN8kJY2F7kun je je aanmelden voor het eerstvolgende geplande evenementen. Zodra er online evenementen bij komen, zal dit Google Formulier worden geüpdatet.   

Zaalhockey
Naar aanleiding van de aangescherpte regels van de overheid en de vele afmeldingen omtrent het zaalhockey van andere clubs uit de regio (o.a. GHHC en GHBS) hebben wij besloten om zaalhockey dit seizoen geen doorgang te laten vinden. We vinden het onverantwoord om aan het zaalhockeyseizoen deel te nemen. Mede doordat veel clubs uit het noorden niet mee zullen doen aan het zaalhockeyseizoen verwachten wij dat er langere reistijden zullen ontstaan wat in strijd is met het bestrijden van het coronavirus. 
Vooralsnog bieden wij wel de optie om mee te doen aan de midwintercompetitie. 

Wij, Bestuur Timmenga, volgen de situatie op de voet en hebben nauw contact met alle betrokken partijen. Daarbij stemmen wij de maatregelen die getroffen moeten worden om de gezondheid van onze leden te waarborgen, af op het advies van de RIVM, GGD en de Veiligheidsregio Groningen. 

Wij hopen hiermee jullie zo goed mogelijk op de hoogte te stellen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Timmenga der G.C.H.C.
 
15-10-2020 Bestuurlijke mededelingen