Update omtrent coronacrisis en Lustrum

23-4

Beste leden der G.C.H.C.,

Deze week zijn de verschillende maatregelen die het kabinet getroffen heeft om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verlengd. Hierbij geven wij jullie een update over de gevolgen die deze verlengde maatregelen hebben voor G.C.H.C. en haar leden.

Hockeycompetitie

Het kabinet heeft afgekondigd dat de sluiting van sportverenigingen voor volwassenen verlengd wordt tot tenminste 20 mei. Dit betekent dat er dus tot tenminste 20 mei niet gehockeyd zal worden. Op basis hiervan heeft de KNHB besloten om alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Dit betekent dat de competitie als niet afgerond beschouwd wordt, en er zullen dus géén promoties of degradaties doorgevoerd worden. Het volgende seizoen wordt gestart met de klasseindelingen zoals seizoen 2019-2020 gestart is.

Evenementen

Het kabinet heeft besloten dat alle evenementen verboden zijn tot 1 september 2020. Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt om alle activiteiten en evenementen van G.C.H.C. af te gelasten in het seizoen 2019-2020. Dit betekent dus ook dat het Martinitoernooi 2020, ondanks de poging om het te verplaatsen naar augustus, helaas niet door kan gaan. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Lustrum der G.C.H.C. Pinksterweekend 2021

Door het verbod op evenementen tot 1 september 2020 kan het Lustrum helaas niet doorgaan op de oorspronkelijke data. Daarom wordt het 18e Lustrum der G.C.H.C. verplaatst naar 21 tot en met 24 mei 2021 save the date! Helaas moeten we dus nog een jaartje wachten, maar het Lustrum zal groter worden dan ooit!

Restitutie Lustrum spaarpakketten en kaarten

Omdat er nog te veel onduidelijkheden zijn over de invulling van het nieuwe Lustrum, is het helaas niet mogelijk om de huidige (spaar)pakketten en/of kaarten te behouden en mee te nemen naar volgend jaar. Daarom zullen de Lustrumpakketten en kaarten (grotendeels) gerestitueerd worden en zal er volgend jaar een nieuwe kaartverkoop gestart worden. Om de reeds gemaakte kosten deels te compenseren, zal er per Lustrumpakkethouder één termijn ingehouden worden. Dit geldt ook voor de leden die het gehele Lustrumpakket in één keer betaald hebben.

Bij de Basis-pakkethouders zal er €17,50 ingehouden worden en wordt er €97,50 teruggestort.

Bij de Luxe-pakkethouders zal er €30,00 ingehouden worden en wordt er €160,00 teruggestort.

G.C.H.C. zal uiteraard het grootste gedeelte van de lasten voor haar rekening nemen, zodat de leden zo min mogelijk financiële gevolgen ervaren van het afgelaste Lustrum.

Let op: eind deze maand wordt de laatste termijn van het Lustrumpakket nog afgeschreven zoals vermeld op de factuur. Deze dient door iedereen voldaan te worden. Om jullie in deze crisistijd tegemoet te komen streven wij ernaar de terugbetalingen vóór deze afschrijving te laten plaatsvinden. Voor de losse kaarthouders geldt dat het volledige bedrag teruggestort zal worden. Voor verdere vragen omtrent de restitutie kun je mailen naar [email protected].

In individuele gevallen waarbij de restitutie een ander bedrag omvat ontvangt men nader bericht.

Wij begrijpen dat het voor iedereen vervelend is dat het Lustrum een jaar later plaats zal vinden. Daarom ontvangen alle Lustrumpakkethouders ter compensatie van het ingehouden bedrag wel alle Lumineux gadgets uit zijn/haar desbetreffende Lustrumpakket! De Lustrumcommissie zal jullie binnenkort informeren over hoe en wanneer deze pakketten alsnog worden uitgedeeld.

Meer informatie

Jullie gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop. Daarom houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en hanteren wij de maatregelen die getroffen zijn door het kabinet, de KNHB, en de RUG. Om jullie goed op de hoogte te houden zullen wij de nieuwspagina op onze website (www.gchc.nl) up to date houden. Hier kun je dus terecht voor meer informatie en/of updates omtrent het coronavirus en de gevolgen hiervan voor G.C.H.C. Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen door te mailen naar[email protected].

We vinden het spijtig dat we dit jaar veel evenementen met elkaar moeten missen, maar we hopen jullie volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen op G.C.H.C. We vragen jullie om goed voor elkaar en voor jezelf te zorgen en de richtlijnen en adviezen van het RIVM ter harte te nemen. We doen het samen!

Met vriendelijke groet, Namens Bestuur Goodijk

Mirte Goodijk

Voorzitter der G.C.H.C. ’19-’20 

 
23-4-2020 Bestuurlijke mededelingen