Einde samenwerking coach G.C.H.C. D1 Tim de Vries

30-4
Na 3 mooie seizoenen hebben G.C.H.C. en Tim de Vries met wederzijds goedvinden de samenwerking beëindigd. Tim is sinds 2017 actief geweest als hoofdtrainer/-coach van Dames 1 en is daarnaast betrokken geweest bij de opleidingsteams in de dameslijn. Na goed overleg hebben zowel G.C.H.C. als Tim besloten een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Tim gaat nu aan de slag als trainer/coach van Zwolle Dames 1. 

Onder leiding van Tim heeft Dames 1 zich vanaf 2017 doorontwikkeld als stabiele eersteklasser. Vorig seizoen (2018-2019) wist het team tweede te eindigen in de reguliere competitie en daarmee plaatsten zij zich voor de play-offs. Met veel trots kijken wij terug op het spel dat de speelsters onder leiding van Tim de afgelopen jaren hebben getoond. 

Wij zijn Tim erg dankbaar voor de samenwerking met Dames 1 en de bijdrage die hij aan de opleidingsteams heeft geleverd. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging als trainer/coach van Zwolle Dames 1. Inmiddels is het bestuur bezig met het aanstellen van een nieuwe trainer/coach voor Dames 1. 

Bestuur Goodijk
 
30-4-2020 Bestuurlijke mededelingen