Corona-update 20-03-2020

20-3

Beste leden,

Jullie gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop. Daarom houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en hanteren wij de maatregelen die getroffen zijn door het kabinet, de KNHB, de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Hierbij geven we jullie een update over de gevolgen die deze maatregelen hebben voor G.C.H.C.

Oproep

Indien het coronavirus bij jou is vastgesteld, verzoeken we jou om in het belang van de veiligheid van de vereniging en haar leden dit te melden door te mailen naar[email protected]. Op deze manier kunnen wij de situatie beter inschatten en zijn wij beter in staat om de juiste beslissingen te maken. Ook kunnen wij dit indien noodzakelijk communiceren met de GGD en kunnen wij mensen inlichten die hierdoor ook risico lopen op besmetting. Uiteraard zullen wij zeer vertrouwelijk met deze informatie omgaan.

Clubhuis en hockeyvelden

Het Sportcentrum heeft besloten om alle sportaccommodaties te sluiten tot tenminste 10 april 2020. Hiermee hanteert het Sportcentrum de richtlijnen van de RUG en de Hanzehogeschool. Dit betekent dat tot die tijd de hockeyvelden en het clubhuis van G.C.H.C. niet toegankelijk zullen zijn. Wij als Bestuur zullen dus ook niet aanwezig zijn op de club en enkel via de mail of telefonisch bereikbaar zijn.

Wedstrijden en trainingen

De KNHB heeft voorlopig de competitie tot en met 6 april 2020 afgelast. Dit heeft voor ons als gevolg dat er tot die tijd géén wedstrijden zullen plaatsvinden. Omdat de hockeyvelden tot en met 10 april niet toegankelijk zullen zijn, zullen er tot die tijd dus ook geen trainingen plaatsvinden. Het is ook niet toegestaan om in de tussentijd op eigen initiatief gebruik te maken van de velden.

Activiteiten en evenementen

Alle activiteiten en evenementen van G.C.H.C. zullen tot tenminste 12 april 2020 afgelast worden. Dit geldt dus óók voor alle borrels, commissieavonden en blind date diners. Wij trachten zoveel mogelijk activiteiten en evenementen op een later moment in te halen. Dit is echter afhankelijk van hoe lang de maatregelen stand zullen houden. Zodra hier meer over bekend is zullen we jullie zo spoedig mogelijk informeren.

Lustrum der G.C.H.C.

Mogelijk zal het coronavirus ook gevolgen kunnen hebben voor het Lustrum. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat het Lustrum gewoon door zal gaan op de data zoals nu gepland is 29 mei tot en met 1 juni. Gezien de onzekere omstandigheden is dit echter onder voorbehoud, afhankelijk van de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid. De kaartverkoop blijft in elk geval tot 9 april gesloten. Zodra de losse kaartverkoop weer open gaat, zullen wij jullie hier natuurlijk over informeren. Ook over andere praktische zaken zoals uitgave van de gadgetpakketten en de klusdagen zullen wij later meer informatie geven. De Lustrumcommissie blijft ondertussen druk bezig met het organiseren en voorbereiden van het Lustrum. Mochten er verder nog vragen zijn omtrent het Lustrum, stuur dan een mail naar[email protected].

Meer informatie

Om jullie goed op de hoogte te houden zullen wij de nieuwspagina op onze website (www.gchc.nl) up to date houden. Hier kun je dus terecht voor meer informatie en/of updates omtrent het coronavirus en de gevolgen hiervan voor G.C.H.C. Wij houden nauw contact met de GGD, het Sportcentrum en de KNHB. Zodra er grote ontwikkelingen zijn die gevolgen hebben voor de (hockey)activiteiten van G.C.H.C., zullen jullie hier een e-mail over ontvangen. Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen door te mailen naar [email protected].

Wij zijn ons ervan bewust dat dit een onzekere tijd is. Daarom vragen we jullie om goed voor elkaar en voor jezelf te zorgen en de richtlijnen en adviezen van het RIVM ter harte te nemen. Wij hopen jullie zo snel weer te mogen verwelkomen op G.C.H.C.!

Met vriendelijke groet, Namens Bestuur Goodijk

Mirte Goodijk

Voorzitter der G.C.H.C. ’19-’20 

 
20-3-2020 Bestuurlijke mededelingen