Lidmaatschap ACLO

Naast het lidmaatschap dienen alle leden in het bezit te zijn van een geACLOtiveerde studentenkaart dan wel dispensatiekaart.

Omdat wij als sportvereniging onderdeel van de ACLO zijn, moet ieder lid in bezit zijn van een volledige ACLO Card. Je kan je collegekaart online aclotiveren door middel van IDEAL online betalen of via de acceptgiro die je hebt ontvangen van de ACLO (aan de balie bij de ACLO).

De kosten voor het ACLOtiveren van je studentenkaart bedragen, afhankelijk van het soort ACLO bewijs dat je nodig hebt, €59,95 of €134,95. Een ACLO Card heeft de geldigheidsduur van een collegejaar en dient dus jaarlijks opnieuw geactiveerd te worden. Dit dient te gebeuren vóór 1 november, anders zijn hier de volgende boetes aan verbonden: 

  • Vanaf 1 t/m 7 november: €5,-.
  • Vanaf 8 t/m 14 november: €12,-.
  • Vanaf 15 t/m 21 november: €23,-.
  • 22 november of later: €35,-.

Als je na de controle die wij vanuit de ACLO krijgen nog steeds niet geACLOtiveerd bent, zullen er naast de boete van €35,- ook nog eens de kosten van een ACLO bewijs plus €15,- administratiekosten worden afgeschreven. Dit kan dus neerkomen op nog eens een bedrag van €74,95 of €149,95. 

Meer informatie over de tarieven, de voorwaarden en de procedure van het ACLOtiveren is te vinden op http://aclosport.nl

Let op: Bij je Aclotivering moet je aangeven dat je bij G.C.H.C. zit, anders zal het niet werken.
Dit doe je door in te loggen op de website van de ACLO, hier klik je vervolgens rechtsboven op Profiel en daarna kan je bij Verenigingen aangeven dat je bij G.C.H.C. zit.


* Studeer jij niet aan de Hanze of RUG, ben je langer dan drie jaar geleden afgestudeerd of ben je gestopt met je studie? Neem dan ruim voor de start van het hockeyseizoen contact op met de secretaris ([email protected]) om te kijken of jij in aanmerking komt voor een dispensatiekaart. 

LET OP: Helaas zijn er jaarlijks maar 15 dispensatie plekken beschikbaar. Studeer jij aan een andere Hogeschool/Universiteit dan de HG of RUG? Kijk dan hier of jij toch een ACLO bewijs kan aanschaffen, zonder dat je dispensatie nodig hebt.