Selectie hockey bij G.C.H.C.

G.C.H.C. is de grootste studentenhockeyvereniging van Nederland. Er is zowel ruimte voor recreatief hockey als voor selectie hockey.

Er zijn 30 teams, waarvan er drie dames en drie heren selectieteams zijn. Dames 1 en Heren 1 komen al jaren uit de 1eklasse D. Daarnaast spelen Dames 2, Dames 3, Heren 2 en Heren 3 allemaal in de Reserve Hoofdklasse.  De dames 2 en heren 2 hebben als kampioen al eens het NK reserve hockey mogen meemaken.

Verdiensten voor selectiespeler

Als speler van het eerste elftal train je twee keer per week onder professionele begeleiding op het waterveld. Daarnaast krijgen de spelers 1x per week een conditie/looptraining onder begeleiding van een sportfysiotherapeut. Deze sluit aan bij één van de twee gewone trainingen. Ook de tweede en derde teams krijgen twee keer per week training onder professionele begeleiding. Daarnaast wordt er naar gestreefd om alle selectieteams op A-tijden te laten trainen.

Selectie procedure

De selecties bestaat uit drie trainingsdagen en vindt altijd in de eerste week na de Keiweek plaats.
Houd er ook rekening mee dat er oefenwedstrijden gepland zullen worden in de weekenden na de selecties! Mocht je lid willen worden bij Albertus Magnus dan kan dat want Albertus Magnus houdt rekening met onze selecties.

Maandag: Training eerste afvalronde
Woensdag: Ingedeelde training met tweede afvalronde
Vrijdag: Wedstrijd tussen potentieel dames 2/dames 3 en potentieel heren 2/heren 3.

Daarnaast kent G.C.H.C. ook winterselecties waardoor het mogelijk is halverwege het jaar selectie te doen. Deze selecties zullen in de voorbereiding, vanaf begin februari, van de tweede seizoenshelft plaatsvinden.

Lijkt je het leuk tophockey met gezelligheid te combineren? Mail dan naar [email protected] en kom selectie doen!