Welkom bij studenten hockeyclub G.C.H.C.

G.C.H.C. is met meer dan 700 leden de grootste en gezelligste studenten hockeyclub.

De meer dan 550 competitieleden zijn verdeeld over 17 damesteams en 13 herenteams. Tevens heeft G.C.H.C. ook nog meer dan 150 trainingsleden.

G.C.H.C. kent 6 selectieteams; Heren 1 t/m 3 en Dames 1 t/m 3. Heren 1 speelt in de 1e klasse en Heren 2 en Heren 3 in de reserve hoofdklasse. Dames 1 speelt in de eerste klasse, en Dames 2 en Dames 3 spelen beide in de reserve hoofdklasse. De grote hoeveelheid selectieteams zorgen voor een ideale combinatie van op niveau hockeyen naast de gezelligheid die het studentenleven met zich mee brengt. De overige heren- en damesteams spelen op allerlei niveaus. Zo is er voor iedereen een team waar je tot je recht komt.

Momenteel hebben we de beschikking over 3 kunstgrasvelden en een waterveld. Verder heeft G.C.H.C. een eigen clubhuis dat beheerd wordt door studenten: de Vergrooottte Bierhut.

Naast de officiële KNHB-competitie bestaat sinds enige jaren binnen G.C.H.C. de John Frederikstadt Bokaal, een competitie waarin wordt bijgehouden welk team de meeste doelpunten scoort. Deze competitie zorgt voor een leuke strijd tussen de teams van G.C.H.C.

Mag ik even binnen kijken?