Evenementen

Hieronder vind je een overzicht van de evenementen op G.C.H.C.

LiBo
Zeven keer per jaar vindt er een LiBo (i.e. Live Borrel) plaats op G.C.H.C. Deze LiBo's vinden altijd plaats op een zondag. Na de wedstrijd blijft iedereen hangen voor een borrel en na 21:00 uur 's avonds barst het feest echt los. Met een live DJ of een live band word je de hele avond vermaakt!

Martinitoernooi
Het Martinitoernooi is het grootste studentenhockeytoernooi van Nederland. Elk jaar komen ruim 500 studenten af op dit geweldige evenement. Tijdens het Martinitoernooi waan je je in een hockeyfestival waarbij sport, gezelligheid en feesten centraal staan. Door overdag mee te doen aan een hockeytoernooi en je 's avonds te mengen in de feestsfeer die alleen op G.C.H.C. kan ontstaan, wordt het voor iedere bezoeker een weekend om nooit te vergeten.

Externe Reis
In de tweede seizoenshelft vindt de externe reis van G.C.H.C. plaats. Met een groep van ruim 60 G.C.H.C.'ers vertrek je dan voor een lang weekend naar het buitenland. De eerste externe reis met de bestemming Praag werd in 2017 georganiseerd. In 2018 vertrokken 62 G.C.H.C.'ers naar Krakau! 

Gala
Voor elke G.C.H.C.'er blijft het moeilijk om afscheid te nemen van G.C.H.C., al is het maar voor even. Om dit gevoel van gemis tijdens de winterstop nog even uit te stellen, vindt het Gala van G.C.H.C. traditiegetrouw begin december, vlak na de laatste competitiewedstrijden van de eerste seizoenshelft, plaats. De GalaCommissie krijgt het ieder jaar weer voor elkaar om G.C.H.C.'ers de mooiste jurken en rokkostuums uit de kast te laten trekken en elkander te verbazen over zijn of haar plotse fancy voorkomen. Zonder uitzondering is het Gala elk jaar weer een enorm succes!

Mixdag
De Mixdag is een voetbaltoernooi voor voetballende verstandelijk gehandicapten, die elk jaar weer veel zin in hebben om een dagje bij G.C.H.C. te mogen voetballen. Het is een dag om verstandelijk gehandicapten eens even flink in het zonnetje te zetten. Naast het voetballen zijn er veel nevenactiviteiten zoals karaoke en springkussen springen. Ook vindt er elk jaar een prijzenloterij plaats voor de voetballers. Naast de MixdagCommissie wordt deze dag mede mogelijk gemaakt door leden van G.C.H.C. die zich aanmelden als vrijwilliger. Elk jaar is het een dag vol bedrijvigheid en gezelligheid, dus mis het niet!

Cricketdag
De Groningsche Cricket & Hockeyclub beoefent de Cricketsport zelden. Slechts één zaterdag in het jaar staat G.C.H.C. volledig in het teken van cricket: tijdens de Cricketdag. Twee enthousiaste G.C.H.C.'ers organiseren deze dag vol cricket, port, fancy kleding en veel gezelligheid.